T : (0186) 61 34 68 • M : (06) 24 457514

Video met animatie

Video met animatie

We maken creatief uitgekiende producties door video, animatie en grafisch ontwerp op een verrassende manier te combineren voor de promotie van organisaties, merken, producten, evenementen en workshops.

We zijn creatief door op een slimme manier het doel van onze klant te ondersteunen. De doelgroep van onze klant moet er over na gaan denken, er iets mee willen doen, verbijsterd zijn, geprikkeld worden. We zorgen dan ook voor dat onze producties een onuitwisbare indruk achterlaten.

Hoe wordt een videoproductie gemaakt

Naast de unieke combinatie van talenten stellen wij vragen, heel veel vragen. Om u te begrijpen maar ook omdat we niet anders kunnen. Wij zijn namelijk nieuwsgierig, kritisch en flexibel tegelijk. Allemaal randvoorwaarden om tot nieuwe inzichten te komen en zo tot intelligente, vernieuwende creaties. Wij stoppen pas met vragen als we echt begrijpen wat u bedoelt.

Daarnaast zijn wij uniek in het combineren van film, animatie en grafisch ontwerp zodat de boodschap daadwerkelijk gehoord en gezien wordt.

Dit doen we door het maken van o.a. Short films, Videoclips, Brandfilms, Virals, Online films, Animaties, Interactieve producties, Narrow Casting en Instore communicatie, Product Demo’s, Videomarketing, Mini documentaires, Moodfilms, Case films, Infographics en Teasers.

[vc_teaser_grid grid_columns_count=”4″ grid_teasers_count=”Alles” grid_content=”teaser” grid_layout=”title_text” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”grid” grid_layout_mode=”fitRows” grid_posttypes=”page” posts_in=”2820,2869,2871,2875,2972,2886,3072,3164″ orderby=”menu_order” order=”DESC” el_position=”first last” grid_thumb_size=”200×100″]

Bel direct voor een Vrijblijvend gesprek + Gratis advies


Alle voordelen van één aanspreekpunt!

  • Al 20 jaar ervaring en kennis
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Duurzame samenwerking
  • Moderne faciliteiten en techniek
  • Creatief met ieder budget
  • Resultaatgericht


Recente aanbiedingen

Peter.nl

Sinds 1994 is Peter.nl een veelzijdig ontwerp- & productiebureau dat invulling geeft aan alle vormen van communicatie. Online en offline.
Vanaf concept en ontwerp tot en met technische realisatie. Persoonlijk en professioneel, met korte lijnen, overzichtelijk, flexibel en efficiënt.

Contactgegevens

Linker Rottekade 142
3034 NV • Rotterdam


M : (06) 244 575 14