T : (0186) 61 34 68 • M : (06) 24 457514

Internet Specialist

Het internet biedt volop kansen voor uw organisatie

Sterker nog: het is een onmisbaar medium geworden voor marketing & communicatie.

Onze expertise

  • Of het nu gaat om een vernieuwde site, webshop, animaties, banners, social media, e-mailings (ezine) of een mobiele website; bieden wij u een perfecte oplossing.
  • Wij bedenken en produceren ook de nodige onderdelen voor een complete Internetpakket. Denk aan o.a. bedrijfs- en promotiefilms, animaties, social media pagina’s, enz..
  • We brengen websites en webshops onder de aandacht via promotionele middelen: Social Media Support & Online Adverteren.

peternl-web09

zogebeurd-web4

Strategie = Succes

Wij vinden het belangrijk om goed gefundeerd aan de slag te gaan met een campagne. Hiervoor beginnen we altijd met een concreet strategie. Hierin staat precies beschreven wat, wie, waar en wanneer gaan inzetten. Beknopt en helder, de snelste route naar het behalen van resultaten.

Deze strategie is het resutaat van twee creatieve sessies, elk van 2 uur. Deze sessies houden wij gezamelijk met de sleutelpersonen uit uw organisatie. Tijdens deze sessies verzamelen wij kennis over uw organisatie en de markt en combineren dit met onze kennis en expertise op het gebied van online marketing. Zo ontstaan de beste ideeën over welk pad we gaan bewandelen!

Sitetest

Een Sitetest geeft helder inzicht in de sterke en zwakke punten van een website. U kunt zelf aan de slag met de resultaten. Onze rapporten geven duidelijk aan wat er moet gebeuren.

Natuurlijk kunnen we u daarbij helpen. Dat kan in de vorm van praktisch advies of door hulp bij het doorvoeren van de nodige veranderingen.
Peter.nl beheert en onderhoud websites, zowel websites die door ons gebouwd zijn, als door derden.

[vc_teaser_grid grid_columns_count=”4″ grid_teasers_count=”Alles” grid_content=”teaser” grid_layout=”title_text” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”grid” grid_layout_mode=”fitRows” grid_posttypes=”page” posts_in=”2993,3072,3164,2972,2820,2873,2886,2952″ orderby=”date” order=”DESC” el_position=”first last” grid_thumb_size=”200×100″]

Bel direct voor een Vrijblijvend gesprek + Gratis advies


Alle voordelen van één aanspreekpunt!
.

  • Al 20 jaar ervaring en kennis
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Duurzame samenwerking
  • Moderne faciliteiten en techniek
  • Creatief met ieder budget
  • Resultaatgericht


Recente aanbiedingen

Peter.nl

Sinds 1994 is Peter.nl een veelzijdig ontwerp- & productiebureau dat invulling geeft aan alle vormen van communicatie. Online en offline.
Vanaf concept en ontwerp tot en met technische realisatie. Persoonlijk en professioneel, met korte lijnen, overzichtelijk, flexibel en efficiënt.

Contactgegevens

Linker Rottekade 142
3034 NV • Rotterdam


M : (06) 244 575 14