T : (0186) 61 34 68 • M : (06) 24 457514

Promotiemateriaal

We maken promotiemateriaal goedkoop en effectief. Buitenreclame, winkel- en presentatiemiddelen met kwaliteit en visuele slagkracht voor scherpe prijzen!

Wij helpen u graag met onze constante kwaliteit en met de bekende visuele slagkracht.

We zijn sinds 1994 verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van diverse merken en bedrijven. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om de productie van uw buitenreclame, voertuigreclame, bewegwijzering, instore- en retail middelen, grootformaatprinten en presentatiesystemen voor o.a. beurzen te realiseren.

Bij Peter.nl houden we niet van stil zitten, geef ons maar actie!

Zo maken we voor tal van organisaties uit velerlei branches hun promotie- en actiematerialen. Te veel om op te noemen of te laten zien!
We ontwikkelen graag al uw promotiemateriaal zoals: posters, flyers, vlaggen, t-shirts, premiums, noem maar op. Dat doen we dan ook nog eens snel, goed en passend binnen uw budget!

Benieuwd? We staan u graag te woord: (0186) 61 34 68.

Goedkoop & Effectief

Wij laten zien wat u wilt zeggen, we zijn specialisten in Visuele Communicatie.

Marmite Proefmonsters

Peter.nl

Sinds 1994 is Peter.nl een veelzijdig ontwerp- & productiebureau dat invulling geeft aan alle vormen van communicatie. Online en offline.
Vanaf concept en ontwerp tot en met technische realisatie. Persoonlijk en professioneel, met korte lijnen, overzichtelijk, flexibel en efficiënt.

Contactgegevens

Linker Rottekade 142
3034 NV • Rotterdam


M : (06) 244 575 14