T : (0186) 61 34 68 • M : (06) 24 457514

Sign & Banner

InStore = Winkel-communicatie-mix
De verzamelnaam van alle communicatie op weg naar, rondom en op het punt van transactie (de winkelvloer),met als doel het gedrag van de shopper dusdanig te beïnvloeden dat deze uiteindelijk besluit te kopen.

We hebben ons de afgelopen 19 jaar, sterk in POP (Point Of Purchase) en POS (Point of Sale) materialen gespecialiseerd.

Elke klant die de winkel binnenstapt, moet liefst met volle handen buitenstappen. De winkel moet, via artikelpresentatie, aanbiedingen en displays, de klant aanzetten om zoveel mogelijk te besteden.

Op de plaats van de verkoop zijn er verschillende mogelijkheden om invloed uit te oefenen op het koopgedrag en de merkkeuze van de klant, zoals bv. artikelpresentatie, displays en verpakkingen.

Onze Winkel-communicatie-aanpak heeft oog voor…

  • De detailhandel evenals voor de fabrikant.
  • De effectiviteit; deze beïnvloedt de consument in de laatste fase van het keuzeproces. De artikelpresentatie is dan ook een belangrijke beslissingsfactor voor de consument.
  • De prijs; uit kostenoverwegingen maakt de detailhandel steeds vaker gebruik van zelfbediening. Goed winkelmateriaal en een goede artikelpresentatie kunnen het gebrek aan personeel enigszins compenseren.
  • De consument; goede winkelcommunicatie kan de consument beter informeren en het winkelen aangenamer maken.
  • Het product; een goede schappositie is moeilijk te bekomen door het groeiend aantal producten. Een goede artikelpresentatie kan uw product doen opvallen.
  • De doelgroep bereiken; fabrikanten hebben het steeds moeilijker om hun doelgroepen te bereiken via de gewone media. Via winkelcommunicatie heeft u een massaal bereik.

InStore vormt voor de producent en de detaillist een belangrijk onderdeel van de marketing-communicatiemix.

Displays en banners

Peter.nl

Sinds 1994 is Peter.nl een veelzijdig ontwerp- & productiebureau dat invulling geeft aan alle vormen van communicatie. Online en offline.
Vanaf concept en ontwerp tot en met technische realisatie. Persoonlijk en professioneel, met korte lijnen, overzichtelijk, flexibel en efficiënt.

Contactgegevens

Linker Rottekade 142
3034 NV • Rotterdam


M : (06) 244 575 14