T : (0186) 61 34 68 • M : (06) 24 457514

Artwork & DTP

Interactief grafisch ontwerp

Wij vervaardigen digitale PDF Certified Artwork. Denk aan het magazine of nieuwsbrief die u maandelijks uitbrengt, aan uw brochures voor al uw digitale presentaties. Deze kunnen eventueel in lagere oplagen professioneel bedrukt worden. Wij leveren dus flexibiliteit met een hoger rendement van uw budget.

Deskundig artwork voor diverse eindproducten

Met een sterke grafisch achtergrond, kunnen wij ons specialisten noemen bij het aanleveren van werktekeningen voor de diverse druktechnieken en overige media. Onze studio blijft modern geoutilleerd en ons team is breed in kennis en ervaring. Daarom bieden wij een totaalaanbod in ontwerp, beeldbewerking, editen en werktekenen.

Hierbij is het belangrijkste dat we u de beste kwaliteit kunnen bieden tegen een zeer eerlijke prijs.
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over de beste aanpak.

peternl-vorm11

peternl-vorm12

Moderne publicatie nodig?

Een presentatie kan op vele manier: van de standaard ‘click voor de volgende slide’ tot volledig geautomatiseerde presentaties als video. De meest geschikte oplossing voor uw presentatie is afhankelijk van het doel, het publiek, de manier van presenteren (in een vergaderkamer of in een congreszaal), etc.
Werkt u het liefst met Keynote? Of liever PowerPoint? Geen probleem. We kunnen deze zelfs als iBook leveren.

Handouts, iBook of een andere manier?

Na het houden van uw presentatie bent u vaak nog niet klaar. De onvermijdelijke handout wordt gevraagd… En dan? Geeft u uw publiek een paar slechte kopieën met een nietje erdoor? Of stelt u direct een fraai vormgegeven PDF ter beschikking die direct gemaild kan worden? Of kan uw publiek de presentatie zelf nog een keer (interactief EPUB) bekijken via een website?
We laten u graag alle mogelijkheden zien.

[vc_teaser_grid grid_columns_count=”4″ grid_teasers_count=”Alles” grid_content=”teaser” grid_layout=”title_text” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”grid” grid_layout_mode=”fitRows” grid_posttypes=”page” posts_in=”2820,2832,2864,2774,3164,2869,2873,2886″ orderby=”date” order=”DESC” el_position=”first last” grid_thumb_size=”200×100″]

Bel direct voor een Vrijblijvend gesprek + Gratis advies


Alle voordelen van één aanspreekpunt!
.

  • Al 20 jaar ervaring en kennis
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Duurzame samenwerking
  • Moderne faciliteiten en techniek
  • Creatief met ieder budget
  • Resultaatgericht


Recente aanbiedingen

Peter.nl

Sinds 1994 is Peter.nl een veelzijdig ontwerp- & productiebureau dat invulling geeft aan alle vormen van communicatie. Online en offline.
Vanaf concept en ontwerp tot en met technische realisatie. Persoonlijk en professioneel, met korte lijnen, overzichtelijk, flexibel en efficiënt.

Contactgegevens

Linker Rottekade 142
3034 NV • Rotterdam


M : (06) 244 575 14