T : (0186) 61 34 68 • M : (06) 24 457514

Folder & Brochure

Wij leveren flexibiliteit met een hoger rendement van uw budget.

Wij vervaardigen ook digitale PDF Certified brochures voor uw digitale presentaties. Deze kunnen dan ook in lagere oplagen professioneel bedrukt worden.

Een brochure, catalogus of een jaarverslag maken is ons dagelijks werk

Deze informatiedragers zijn bepalend. Inhoud en uitstraling passen daardoor bij het imago van uw bedrijf, uw doelstellingen en uw marketingstrategie. Waar een flyer, folder of leaflet een vrij korte levensduur heeft, gaat dat niet op voor de brochure. Deze wordt met zorg vormgegeven, heeft scherpe fotografie en duidelijke teksten en wordt daarom vaker en langer bewaard. Men onthoudt u dus beter.

Een brochure maakt u niet voor uw vaste klanten, die kennen u immers al. Hij is speciaal bedoeld voor de prospects. Bedenk daarom altijd goed wát u precies wilt uitstralen met uw brochure.

peternl-vorm14

peternl-vorm15

Kort en bondig

Ons uitgangspunt is dat een leaflet of folder niet alleen bij uw doelgroep moet aansluiten, maar ook bij u moet passen.
Een leaflet of folder moet zonder te overdrijven, maar ook zonder valse bescheidenheid de sterke en unieke kanten van uw onderneming tot uitdrukking brengen. Alleen zo komen uw bedrijfsuitingen overtuigend over en zult u klanten voor zich winnen.

Vakmanschap

De combinatie met tekstschrijven ligt voor de hand, net als met disciplines als typografie, fotografie en drukwerk. Dat vraagt om vakmensen die van vele markten thuis zijn. Die mensen hebben wij in ons team.
Hiermee bent u gegarandeerd van een professionele uitstraling die past bij uw organisatie binnen het beschikbare budget en planning.

[vc_teaser_grid grid_columns_count=”4″ grid_teasers_count=”Alles” grid_content=”teaser” grid_layout=”title_text” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”grid” grid_layout_mode=”fitRows” grid_posttypes=”page” posts_in=”2820,2832,2864,2774,3164,2869,2873,2886″ orderby=”date” order=”DESC” el_position=”first last” grid_thumb_size=”200×100″]

Bel direct voor een Vrijblijvend gesprek + Gratis advies


Alle voordelen van één aanspreekpunt!
.

  • Al 20 jaar ervaring en kennis
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Duurzame samenwerking
  • Moderne faciliteiten en techniek
  • Creatief met ieder budget
  • Resultaatgericht


Recente aanbiedingen

Peter.nl

Sinds 1994 is Peter.nl een veelzijdig ontwerp- & productiebureau dat invulling geeft aan alle vormen van communicatie. Online en offline.
Vanaf concept en ontwerp tot en met technische realisatie. Persoonlijk en professioneel, met korte lijnen, overzichtelijk, flexibel en efficiënt.

Contactgegevens

Linker Rottekade 142
3034 NV • Rotterdam


M : (06) 244 575 14